Aukje.net

Weblog van een Amsterdamse dertiger uit de Friese klei.

Lees hier meer over Aukje.

Meer op Aukje.net

katten, theater, films, concerten, eten

Tagwolk

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , (alle)

Archieven

Klik hier voor de archieven van februari 2003 - oktober 2008.

Categorieën

Links

Blogroll en andere links: hier.

Zoek!

Last Comments

Dinges

Draait op PivotX - 2.3.6 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« DE 5 PRANGENDE VRAGEN… | Home | Magische gegevens »

Prutteldag

Maandag 24 Oktober 2011 at 11:04 am.

Mijn lichaam is helemaal in de war. Tja, ik moet de eerste mens nog ontmoeten voor wie stress gezond is.
Dus ben ik weer gestart met een streng dieet en slik ik verschillende middeltjes om de balans te herstellen. 't Is niet anders.
Ondertussen verloor ik in de derde ronde van het Wordfeudtoernooi. Ik werd, tegen mijn verwachtingen in, eerste in de poule. De tweede ronde doorstond ik met glans doordat mijn tegenstandster zich terugtrok. In de derde ronde stond ik steeds voor, maar 'broedden' op driedubbele woordwaarde en waarbij ze al haar letters wegspeelde nekte me. Dus speel ik nu als troost een potje tegen de directeur van het toernooi.

In het begin van deze ruime week vakantie reisde ik samen met kindje af naar het nieuwe huis van mijn ouders. Ik miste de boerderij totaal niet. Nu is de boerderij nog in familie, dus we kunnen de dieren bezoeken wanneer we willen, maar ook afgezien daarvan mis ik het niet. Ik vond zo'n nieuw huis met al zijn luxe voorzieningen HEERLIJK. En dacht stiekem: wat als ik in dít huis mijn jeugd had doorgebracht?
Meest opmerkelijk was ik toen ik eenmaal weer in Amsterdam mijn tas uitpakte. De kleding rook heerlijk naar waspoeder. Geen muf boerderijluchtje te bekennen. Het was de eerste keer in 38 jaar.

Vandaag heb ik nog een day off (niet te verwarren met off-day ;) om amandelbrood te bakken en erwtensoep te maken. Ik pruttel vandaag dus nog even verder en dat bevalt me wel. Later deze week zet ik me wel weer in voor de baas. Maar niet te hard hè. ;)

vijf reacties

was je brood nog gelukt? ^^
inge (URL) - 25-10-’11 10:56

@inge: Ja! Maar of het lekker is, is een tweede...
Aukje (URL) - 25-10-’11 13:59

Ben ook net terug van het weekje Friesland "niet op de boerderij". Inderdaad ruikt alles lekker naar de waspoeder nu. Douchen met een heerlijk geurende handdoek en een goede douchekop. Volop genieten!
Ben benieuwd welk dieet je hebt opgepakt en of het je al goed doet.
Zus - 25-10-’11 16:56

Goh, grappig om zo positief de nieuwe wereld van je ouders in te stappen zonder met spijt terug te kijken naar de plek waar je roots liggen. Waar lekkere luchtjes je niet toe kunnen verleiden hé?
Ik heb trouwens nog een broodbakmachine voor je als je die wilt :)
Scedan - 29-10-’11 18:52

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.